Ďalšie dvojičky

pridal kara 19.12.2017 o 8:29


Anna Kournikova a Enrique Iglesias sa stali rodičmi.

To si dovoľ, Beyoncé. Mať dvojičky bez toho, aby si nás každú hodinu svojho života informovala, o koľko milimetrov ti narástlo brucho. Anna to ale dotiahla do ešte väčšej dokonalosti – pre istotu nás vôbec neinformovala o tom, že je tehotná. A veď nás ani nemusí, no Enriqueho hádam informovala. A ak aj nie, tak by si to isto všimol aj sám. Síce sa hovorí, že chlapi sú nevšímaví, ale pevne verím, že nie až takto veľmi.

TMZ v noci prišlo s informáciou o tom, že z týchto dvoch sú po šestnástich spoločných rokoch konečne rodičia. Anna údajne v sobotu v Miami porodila chlapca a dievčatko. A rovnako, ako títo dvaja žijú absolútne necelebritným spôsobom života, tak necelebritne aj pomenovali svoje deti – Nicholas a Lucy. Normálne mená. To už som dlho u celebrít nevidela. Som zvedavá, kedy tieto detičky, ktoré vyhrali v genetickej lotérii, uvidíme. No možno nikdy. Anna a Enrique aj doteraz chodili do spoločnosti tak maximálne raz do roka, teraz už o nich možno nebudeme počuť vôbec. A je to tak aj dobre. Veď evidentne robia niečo správne, keď sa ľúbia už toľké roky.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk