Tak predsa sú spolu

pridal WonderWoman 20.12.2017 o 22:53


Dakota Johnson a Chris Martin skutočne tvoria pár.

Pred týždňom sme vás informovali o tom, že Dakota Johnson a Chris Martin spolu randia. Táto informácia sa začala Hollywoodom šíriť už v októbri, keď si spolu vyšli na večeru na sushi, no potom bolo dlho ticho, až do chvíle, kedy sa Dakota objavila na koncerte Coldplay v Argentíne a následne si s Chrisom vyrazili na výlet do Izraela.

Asi obaja radi cestujú a ideálne spoločne, lebo najnovšie sa rozhodli navštíviť mesto lásky – Paríž. Strávili tam spolu pár dní (určite plných romantiky) a v utorok už odlietali z letiska Charles de Gaulle. Snažili sa síce byť nenápadní a neísť naraz, no prezradila ich rovnaká ochranka. Dakota vyzerala spokojne a zrelaxovane, zatiaľ čo Chris sa tváril skôr mierne vystresovane, ale hádam prekonajú počiatočný strach z prevalenia sa ich vzťahu a prestanú sa skrývať. Sú predsa obaja slobodní ľudia, môžu sa spolu stretávať koľko len chcú.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk