Kde je Kylie?

pridal L 20.12.2017 o 13:33


 

Čo sa stalo s Kylie Jenner? Prečo sa už nepretŕča na verejnosti?

Vraj je to kvôli jej tehotenstvu a chcela si dať trochu pauzu. Teda aspoň tak to tvrdia zdroje z jej okolia pre magazín People: „Je to pre ňu veľmi vzrušujúce obdobie. Chce mať viac súkromia a robí všetko pre to, aby nebola centrom pozornosti. Cíti sa dobre, no jej telo sa mení. Nechce byť fotená. Momentálne chce viac súkromia. Má rodinu a priateľov, ktorí ju navštevujú, tak má spoločnosť. Je veľmi vzrušená a stále rozpráva o bábätku. Všetko chce odhaliť po svojom, no baví ju ako každého naťahuje.  Vie, že všetká pozornosť je na nej a jej tehotenskom bruchu, no pokiaľ nebude pripravená, tak nebude nič zdieľať. Kylie chce zmiznúť a na teraz nebyť na očiach verejnosti. Chce sa sústrediť na svoje zdravie a šťastie. Verejne nebude o tehotenstve hovoriť až pokiaľ neporodí. Nerobí žiadne verejné vystúpenia, nechodí na akcie, chcela si len dať 6 mesačnú pauzu.“

Kylie sa momentálne neprezentuje ani na sociálnych sieťach. Na Instagrame s hrdosťou robí len reklamu svojej kozmetike. Taktiež natáčania novej série KUWTK sa zúčastnila minimálne, nezúčastnila sa ani fotenia na rodinnú Vianočnú kartu. V októbri na natáčaní špeciálu na Vianoce v dome matere Kris sa nezúčastnila ani pri fotení rodinnej fotky.



Zaradené pod: Celebrity, Kylie Jenner, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk