Katy Perry v Dánsku

pridal WonderWoman 26.12.2017 o 20:14


Kto jej to robí spoločnosť?

Katy Perry bola naposledy vo svojom novom klipe prezlečená za Mariu Antoinettu a našťastie sa jej tento imidž nezapáčil natoľko, aby z neho nejaké prvky použila aj vo svojom bežnom živote. Mňa totiž pohľad na ňu vyľakal asi ako pohľad na klauna z filmu It, za čo môže zrejme rovnaký make up, ktorý použili. Takže som rada, že v skutočnosti vyzerá Katka ako normálna žena.

Svoj normálny look predviedla v sobotu v Dánsku, keďže momentálne je na menšom eurotripe a zavítala aj do hlavného dánskeho mesta – Kodane. Spolu so svojimi priateľmi tam navštívili nočný klub (možno aj dva) a Katka bola obklopená samými mužskými kamošmi. Jeden ju galantne viedol smerom do klubu a vymieňali si jeden úsmev za druhým, takže som trochu na vážkach, či je to len dobrý kamoš, alebo nová známosť. Obávam sa však, že je až príliš uhladený a šálik okolo krku mu tiež nepridáva na heterosexuálnosti. Ale samozrejme – nie každý elegantný chlap so šálom musí byť gay. Tak sa necháme prekvapiť, či ich náš Ignác niekedy pristihne in flagranti.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk