Šťastní budúci rodičia

pridal kara 27.12.2017 o 17:33


Eva Longoria s manželom.

Keďže Eva oznámila svoje tehotenstvo ešte predtým, ako o ňom vôbec médiá mohli začať špekulovať, môže sa už pokojne aj so svojím bruškom ukazovať na verejnosti a netrápiť sa tým, či niekto príde na jej tajomstvo. A tak tomu bolo aj v nedeľu, keď si po boku svojho manžela užívala rýchle nakupovanie posledných darčekov v Miami. Mala na sebe iba obtiahnuté tielko a Ignácovi predviedla, ako zatiaľ narástla. Keďže je Eva maličká, bruško jej už celkom vykuklo aj napriek tomu, že je len v štvrtom mesiaci tehotenstva.

Jej údajní blízki priatelia prezradili magazínu People, že materstvo nebolo niečo, na čo by sa Eva nejako výrazne sústreďovala, ale zmenilo sa to po svadbe, keď sa stala nevlastnou mamou jeho trom deťom z predošlého manželstva. Až vďaka tejto skúsenosti vraj skutočne zatúžila stať sa mamou. To, že sa o dieťa zúfalo nesnažila už dávno, potvrdzujú aj jej slová z roku 2015, keď v jednom rozhovore povedala: „Práve som oslávila štyridsiatku a pýtam sa samej seba, či sa mi míňa čas. Mala by som rozmýšľať o deťoch, ale mám pocit, že môj život je naplnený. Nemám pocit, že nám niečo chýba len preto, že spolu nemáme dieťa. Sme naplnení. A ak niečo také do cesty príde, bude to len čerešničkou na torte.“

Eva, José a ich čerešnička na torte v Evinom bruchu







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk