Drew Barrymore na nákupoch

pridal WonderWoman 30.12.2017 o 17:34


So svojimi dvoma dcérkami.

Drew Barrymore je sympoška, ktorá má už dávno búrlivé roky mladosti za sebou a stala sa z nej zodpovedná mama dvoch rozkošných dcér. Manželstvo s ich otcom, Willom Kopelmanom, jej síce nevyšlo (rozviedli sa v apríli minulého roku), no striedavá starostlivosť im skvele funguje a o malé Olive a Frankie sa príkladne starajú.

Vianoce trávili všetky tri spolu a v piatok sa vybrali na nákup do Whole Foods v západnom Hollywoode. Drew sa obliekla do pohodlných voľných vecí, presne podľa toho, čo prezradila v nedávnom rozhovore pre magazín InStyle. Vraj má ten typ postavy, ktorý má tendenciu zakrývať a preto už nenosí nič tesné a obtiahnuté. No ale povedzme si úprimne – kto z nás by si trúfol počas vianočných sviatkov na puzdrové šaty, či obtiahnuté džínsy? Veď budeme radi, ak ich niekedy v polovici januára zapneme… Takže hlavu hore, Drew, sekne ti aj tento voľný štýl a nie si jediná, kto má naň postavu ako stvorenú.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk