Fíha, tá má koľko plaviek?

pridal locco 2.1.2016 o 21:31


Na každý deň iné.

Jedna novoročná pranostika hovorí, že radšej mať malé cecky ako čokoládu na radiátore. Preto, keď som včera pozeral nový diel Sherlocka, uvedomil som si závažnú vec. Aj keď sa v tom seriáli vôbec nevyskytujú cecky, napriek tomu ho mám rád. A presne aj toto je prípad 29-ročnej herečky Katie Cassidy, ktorú by ste mohli poznať zo seriálu Arrow. Katie už asi dva týždne bez prestávky vyvádza na pláži v Miami, a za ten čas mi celkom padla do oka. Áno, aj napriek faktu, že jej cecky sú minimalistické. A ja vôbec netuším, prečo sa toto so mnou deje.

Po dlhšej úvahe som prišiel na to, že možnosti sú len dve. Buď som si na Silvestra zobol niečo nevhodné, čo doteraz nevyprchalo z môjho krvného obehu, alebo som konečne pochopil, že nie je všetko iba o ceckoch. Ale to po čase uvidím sám, či je za môj duchovný prerod zodpovedná nevhodná kombinácia alkoholu a liekov, alebo ma fakt natrvalo osvietilo. No nič, dosť bolo. Ako uvidíte nižšie, aj Katie patrí do skupiny celebrít, ktoré svoju neomietnutú tvár skrývajú za slnečnými okuliarmi. Asi sa za ňu hanbí, iné vysvetlenie mi nenapadá. Inak, to je veľmi elegantné riešenie, ja tiež používam podobné finty. Len namiesto okuliarov nosím zváračský štít. A to nemusím ísť ani na pláž.

Upozornenie redakcie: Nášho úchylného kolegu locca sme varovali, aby jeho články zaznamenali od nového roku aspoň nejakú výpovednú hodnotu, no stále mu šplechoce v škatuli. Adekvátny trest ho však za toto neminie, preto sme sa rozhodli, že každé ráno musí na trnavskom mýte recitovať statusy Zuzky Plačkovej. Želáme šťastný nový rok!

Katie Cassidy a jej prehliadka bikín a slnečnákov na pláži v Miami







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk