Kendall Jenner, Harry Styles a ich love story

pridal kara 2.1.2016 o 18:28


Kendall a Harry tvoria pár.

Žiadne oficiálne potvrdenie týchto informácií sa síce nekonalo, ale ani sa nemuselo, keďže holúbkovia momentálne dovolenkujú na ostrove St. Barts, ktorý je tuším novou najobľúbenejšou dovolenkovou destináciou celebrít. Tam sa rozhodli osláviť príchod nového roka. Pridali sa ku nim nielen ich mamy, ale aj Ellen DeGeneres a jej manželka Portia de Rossi.

Už v roku 2013 sa pošuškávalo, že spolu títo dvaja niečo majú, no randenie do lásky neprerástlo a zostali len v kamarátskom vzťahu. Odvtedy si Harry nechal svoje hrozné vlasy ešte trocha podrásť a na svoje telo si nechal vytetovať ešte zopár trestaneckých kériek, a tak Kendall nevedela odolať. Musím povedať, že som z tohto spojenia troška sklamaná, Kendall som mala v celej tej ich famílii totiž za jedinú normálnu. Ale jeden nikdy nevie, možno sa aj toto nakoniec ukáže ako marketingový ťah. Veď spojenie supermodelky zo slávnej reality šou a teploša zo slávneho boybandu zaručene pozornosť médií upúta. Ale mám obavy, že takto to nie je a sú skutočne spolu.

Pre UsWeekly to potvrdili aj zdroje z Harryho okolia, ktoré povedali, že dokopy sa dali po prehliadke Victoria´s Secret. Všetci Harryho kamoši do neho vraj hučali, ako skvele tam vyzerala, a nasadili tak Harrymu do hlavy červíka. A tak zrejme zodvihol telefón a ozval sa starej kamoške Kendall. Prečo ale ona povedala áno, to už fakt neviem.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk