Nicole Scherzinger má nový objav

pridal WonderWoman 4.1.2016 o 22:38


Ale nesedí vedľa nej, behá pod ňou.

Nicole už konečne pochopila, že nekonečné schádzanie sa a rozchádzanie s hnusným Lewisom Hamiltonom nemá zmysel. Že ten odporný tvor ju len využíval, lebo vedel, že veľa báb by chcelo spať s rovnakým chlapom ako niekdajšia Pussycat bábika. A správne ste vycítili moje maximálne antipatie voči Hamiltonovi.

Jedno však jej bývalého a asi súčasného spája – obaja sú športovci. Nikča zrejme preferuje športové gény a ideálny budúci otec jej detí musí mať športové nadanie, keďže ona má spevácke a tanečné vlohy, tak aby bolo raz dieťa multitalentované. Jej najnovší objav je totiž profesionálny tenista Grigor Dimitrov. Je to dvadsaťštyriročný Bulhar, meria 190 centimetrov a váži 81 kíl (wikipedia vie všetko) a po kurtoch sa preháňa od roku 2008. S Nicole spolu vraj randia už pár mesiacov, ale až dnes ho prišla oficiálne podporiť na jeho zápase v Brisbane. Z VIP lóže mu posielala vzdušné bozky a priateľsky si štebotala s nejakým kamošom. V novembri istý blízky zdroj prezradil pre The Sun, že sú jeden druhým úplne očarení, ale nechcú byť spolu vyfotení, aby sa vyhli tlaku verejnosti. Po dnešku už sa ale zrejme nebudú dlho tajiť a povedzme si na rovinu, že Nicole už ani veľa času na utajované vzťahy nezostáva. O 3 roky bude mať 40 a biologické hodiny už musia zúrivo tikať. A je to podobný zvuk, ako keď sa loptička odráža od antuky.

Pusa pre šťastie

Hrdá mamina frajerka

Spotený Grigor

Grigor keď nie je spotený

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk