Cara a Suki sa učia surfovať

pridal WonderWoman 4.1.2016 o 18:29


A Vincentka sa len smutne prizerá…

Zatiaľ čo my sa tu brodíme dvojcentimetrovou vrstvou snehu, Cara Delevingne, Suki Waterhouse a Carina frajerka St. Vincent – odteraz už Vincentka, si užívajú teplo a vlny na Barbadose. Teda, ako kto si to užíva… Cara so Suki sa veselo bláznili pri surfovaní, tak ako sa na dve dvadsaťtriročné žabky patrí. O desať rokov staršia Vincentka väčšinu času len polihovala na surfe, pozorovala jašenie svojej frajerky a jej kamošky, ktorá vyzerá trošku ako jej klon, a jej pokus o postavenie sa na surf skončil pádom do vody. A Vincentka sa pri tom tvárila, akoby padala do kaluže blata, alebo niečoho veľmi nechutného. Zrejme za to ale môže zmarená snaha naladiť sa na rovnakú vlnu ako Cara s klonom.

Hoci vzťahu Cary a Vincentky prajem, nikdy som nemala pocit, že sa k sebe veľmi hodia. Cara je blázon, mladá nevybúrená duša a Vincentka pôsobí skôr mdlo, až nudne. A aj keď sa protiklady priťahujú, viac zábavy si Cara evidentne užíva so svojou kamoškou rovesníčkou, ktorá je rovnako bláznivá ako ona. Možno to ale nič nemení na tom, že Vincentka má iné kvality, pre ktoré ju Cara ľúbi. Veď uvidíme…

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk