Tak predsa

pridal kara 6.1.2016 o 12:03


Justin Bieber a Hailey Baldwin sú zrejme viac než len kamaráti s výhodami.

Justim trávil posledných pár dní v Karibiku na ostrove St. Barts v spoločnosti Hailey Baldwin, čím zase rozpútal reči o tom, že je medzi nimi niečo viac. A bude to zrejme aj niečo viac ako len kamarátstvo s výhodami, pretože Justin v pondelok zavesil na svoj Instagram fotku, na ktorej sa s Hailey bozkávajú. A to väčšinou ľudia, ktorí netvoria pár, nerobia. Podľa blízkych zdrojov si vymieňali telesné tekutiny aj počas celej silvestrovskej noci. Na párty Richieho Akivu, ktorého pred časom spájali s Rihannou, sa vraj pred zrakmi všetkých celú noc vášnivo bozkávali.

Podľa ďalšieho blízkeho zdroja majú títo dvaja k sebe veľmi blízko, no o tom, čo medzi nimi je, sa ešte nebavili. Sú dlhoroční kamaráti, ktorí sa vzájomne priťahujú a vždy mali isté romantické spojenie, no či sú pár alebo nie ešte nevedno. Ale aj ich rodiny sú si blízke a vraj by sa obom rodinám páčilo, ak by sa oficiálne dokopy dali. Podľa ďalšieho zdroja zas toto nie je žiadna novinka, akurát to dávajú prvýkrát najavo takto verejne a ich rodiny sa z toho vraj veľmi tešia.

A zatiaľ čo Justin a Hailey nevedia vytiahnuť jazyk z úst toho druhého, Selena doma pichá špendlíky do Justinovej woodoo bábiky. Veď ešte na konci novembra jej spieval serenády, a o mesiac neskôr sa už váľa v Karibiku po Hailey. V pondelok s ňou vyšiel rozhovor pre Rolling Stone magazine, v ktorom sa jej pýtajú aj práve na video s touto serenádou a aký je to pre ňu pocit, že to videl celý svet, na čo Selena odpovedala: „V prvom rade mi je to ľúto. A úprimne, čo by som naozaj chcela, aby ste napísali, je to, že už som za tým a skončila som s rozhovormi o tomto a o ňom.“

Hailey dokonca Justina donútila, aby si nechal zapliesť vlasy. Takéto veci sa robia len pre frajerky.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk