Joe Jonas a jeho snehová kráľovná

pridal WonderWoman 8.1.2016 o 8:27


Gigi, si to ty?

Ale kdeže, Gigi si predsa veselo hrkúta s iným (bývalým) členom chlapčenskej kapely. So Zaynom Malikom im to zatiaľ funguje a držiac sa za ruky vhupli aj do nového roka. Určite to bude láska ako z filmu a budú mať tučnú moslimskú svadbu a kopec detí. A jedno z nich pomenujú Sarkazmus, lebo čítajú Pikošky.

Joe sa teda už zrejme spamätal z toho „priateľského rozchodu s Gigi kvôli nedostatku času.“ A k obrovskému prekvapeniu si narazil opäť modelku. Je ňou dvadsaťštyriročná Jessica Serfaty, ktorá účinkovala v America’s Next Top Model a dokonca hrala v pár krátkometrážnych filmoch. No a teraz si môže do životopisu uviesť ďalšiu skúsenosť – frajerka Joe-a Jonasa. Cez týždeň sa spolu boli lyžovať v Mammoth Lakes v Kalifornii a vymieňali si tam nežné bozky zmrznutých popraskaných pier a horúce objatia veľkých lyžiarskych búnd. Zima je najasexuálnejšie zimné obdobie a na lyžovačke rozlišujeme pohlavia len podľa farby kombinézy, ale to nevadí. Títo dvaja napriek tomu horia láskou. Údajne. A Joe už určite opäť followuje Gigi na Twitteri, odkiaľ si ju po prevalení sa jej vzťahu so Zaynom vymazal. Lebo to s tým určite nesúviselo.

Tak tu ich máme

A Jessica bez kombinézy

Takto vyzerá Joe keď má novú frajerku

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk