Zbohom, David Bowie!

pridal Lilinka 11.1.2016 o 16:13


Včera zomrela hudobná a herecká hviezda David Bowie vo veku 69 rokov.

David skonal včera po tom, ako rok a pol bojoval s rakovinou. Jeho rodina túto smutnú správu oznámila prostredníctvom jeho oficiálneho facebookového konta.

„David Bowie dnes umrel v pokoji, obklopený svojou rodinou, po odvážnych 18tich mesiacoch boja s rakovinou. Zatiaľ čo mnohí z vás budú zdieľať našu stratu, prosíme vás o rešpektovanie súkromia rodiny v období ich smútku.“

David bol známy (okrem jeho očí s rozdielnou farbou dúhovky) hitmi ako sú Changes, Moonage Daydream, Heroes, Young Americans, Ziggy Stardust, Rebel, Five Years, Modern Love a The Man Who Sold the World. Jeho posledný album Blackstar bol zverejnený v piatok. Medzi jeho najznámejšie filmy v ktorých hral, alebo v ktorých zaznela jeho hudba, patrí Seven, Guardians of the Galaxy, Inglourious Basterds (naspieval soundtrack), Zoolander, The Hunger, The Last Temptation of Christ,  The Man Who Fell to Earth,  Basquiat a Labyrinth. Ženatý bol s modelkou Iman.

Davidove najznámejšie hity:

jeho posledné video naznačovalo, že toho už  má asi všetkého dosť

Davidove najlepšie filmy:



Zaradené pod: Celebrity, David Bowie, FILMY, Hudba




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk