Lady Gaga so snúbnencom maľovali nahí

pridal Lilinka 11.1.2016 o 13:45


A nebolo to rukami ani štetcom, ale sexom. Chcete vidieť výsledok?

Gaga sa rozhodla, že namaľuje obraz. A to nie hocijaký a za pomoci štetcov. To by bolo príliš obyčajné. A tak si spolu s Taylorom povedali, že musia vymyslieť niečo, čo bude hodné jej imageu. A tak sa povyzliekali a rozdali si to rovno na plátne. Maľba má byť na protest nepokojom, vojnám a terorizmu. Výsledný obraz vyzerá celkom zaujímavo. No neviem, či by som chcela mať doma túto maľbu zadkom a inými telesnými časťami s množstvom telesných tekutín týchto dvoch hrdličiek. Ale ako nápad je to celkom sranda. Celé toto umenie sa malo odohrať pre jarné vydanie V Magazine. Výťažok z predaja poputuje do nadácie Born this way.

Gaga sa vyňadrila:

„Odkedy sme sa s Taylorom prvýkrát stretli, tak kreslil a maľoval po celom mojom tele. Pred pár rokmi, keď sme tajne žili v San Diegu a prespávali na podlahe v plážovej chatrči, nikdy sme nenosili topánky. Povedal mi, že sa chce so mnou milovať na plátne.“

„Milovali sme sa na plátne v nedeľu v Chicagu,  milovali sme sa uprostred chaosu. Hovorili sme o strieľaní. Milovali sme sa uprostred terorizmu, a hovorili sme o tom, ako srdcia ľudí na celom svete trpia, ako sa pozerajú a sú svedkami vlny násilia. Milovali sme sa uprostred násilia.“

Na svojom twitteri zverejnila titulnú fotku k číslu. Už teraz sa bojím, že toto všetko zbadá Kim a začne maľovať svojím zadkom.

Jej kamoška, ktorá ju ovracala na konecrte, je určite hrdá.

hrdličky sa doma určite nenudia

To bolo jasné už z tohto videa, keď preskočila iskra.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk