Stále jej to vypráža

pridal locco 12.1.2016 o 19:26


Ktorá rasistka argumentuje pľuvancom do tváre hosťa?

Sranda musí byť, aj keby na chleba nebolo. Len musím mať prístup ku chlastu a hop-šup prášku. Presne toto je životné motto 29-ročnej herečky a pustovníčky Lindsay Lohan. Tá už síce prepila a prefetovala aj palice od trolejbusu, no nejakým zázrakom sa stále dostane ku prostriedkom podporujúcich zábavného ducha. A to by predsa nebola Lindsay, keby raz za čas nevyviedla nejakú pi*ovinu. Tak nech sa páči.

Lindsay a jej 22-ročná sestra Ali, ktorá tiež nikoho nezaujíma, vyrobili prednedávnom v New Yorku škandál, keď spoločne oslavovali narodeniny ich babky. Bez babky. Ako tak prechádzali ulicami mesta, odrazu vtrhli do miestneho baru. Po príchode si nič neobjednali, ich kroky smerovali rovno na toaletu, kde sa zamkli. Asi sa jednej z nich zmocnila potreba urgentne kúlovať, alebo si potrebovali prepudrovať nos. Teda nosné dierky. Po dvadsiatich minútach nadobudol barman čiernej pleti podozrenie, že niečo nie je v poriadku s kostolným či barovým poriadkom, preto išiel dve akože celebrity upozorniť. Lindsay sa to však nepáčilo, možno musela prestrihnúť kábel. Hneď jej to preplo a začala na neho hučať. Nakoľko je Lindsay veľmi chytrá slečna, tak medzi rečou vytušila, že barman pochádza z Afriky, preto začala dissovať jeho prízvuk. Hysterické vystúpenie zakončila slovami, že toto je New York a on sem nepatrí. Do incidentu sa zamotal aj jeden hosť, ktorý jej správanie pokladal za rasistické. Lindsay ho však rýchlo vybavila, ihneď mu napľula do tváre. Neskôr aj niekto privolal políciu, no nikto z prítomných nevzniesol voči nej obvinenie. Asi jej nechceli strpčovať jej zložitú situáciu, pretože ju už dlhšiu dobu bije sám život. Aj jej díleri, lebo im nemá čím zaplatiť.

Toto je bar na Manhattane, kde sa incident odohral

Pre ilustráciu – Ali, Lindsay a cecky na úteku



Zaradené pod: Celebrity, Lindsay Lohan, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk