Čo týždeň dal

pridal kara 13.1.2016 o 22:27


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Celý internet pred chvíľou explodoval. Všetky médiá totiž oznamujú v dramatických nadpisoch článkov, že Priatelia sa vracajú. Nič také sa ale nekoná. Žiaden nový diel, žiaden film, žiaden špeciál o seriáli, v ktorom budú všetci rozprávať svoje zážitky… A tak by som rada uviedla veci na pravú mieru – režisér James Burrows, ktorý režíroval aj 15 dielov Priateľov, má za sebou prácu už dokopy až na tisícke dielov rôznych seriálov, a tak mu stanica NBC pripravuje špeciál, v ktorom si ho chce uctiť. A tam sa objavia aj herci, ktorí s ním na slávnych seriáloch spolupracovali. A ešte ani nie je isté, že sa všetci herci z Priateľov ocitnú naraz v tej istej miestnosti.

Nicky Hilton a James Rothschild sú už pol roka manželia a podľa blízkych zdrojov z ich okolia sa z nich čoskoro stanú aj rodičia. Nicky je údajne tehotná, veľmi sa teší a zatiaľ sa cíti dobre a nemá žiadne komplikácie. O tehotenstve vraj zatiaľ informovali len najbližších a rodinu, zaujímalo by ma teda, kto to pustil médiám.

Nicole Scherzinger a jej nový frajer Grigor Dimitrov sa už neskrývajú. Minulý týždeň si dali po jednom z jeho zápasov pusu na verejnosti a potvrdili tým špekulácie o ich vzťahu.

Rozchod Cheryl Fernandez Versini a jej manžela Jeana Bernarda je vraj už oficiálny. Nedeľný denník Mirror priniesol informáciu, že už podali aj žiadosť o rozvod. Pre rozchod sa mali rozhodnúť už v auguste. Cheryl vraj ľutuje, že nepodpísali predmanželskú zmluvu, pretože by rozvodom mohla prísť o 8 miliónov libier. Blízky zdroj porozprával: „Cheryl si nakoniec uvedomila, že sa vzali príliš skoro a že sa nechala unášať vášňou. Časom jasne prišli na to, že sú veľmi odlišní ľudia z veľmi odlišných svetov. Teraz sa sústredia na to, aby ostali priatelia.“

Kylie Minogue začala nosiť na prste nejaký podozrivý prsteň. Veľký diamantový prsteň nosí na prstenníku a vyzerá ako snubák. Žeby jej o 20 rokov mladší frajer, s ktorým je 4 mesiace, pokľakol? Nejaký blízky zdroj tvrdí, že Joshua svojim kamarátom hovoril o tom, že je pripravený požiadať Kylie o ruku. Zatiaľ tieto správy ostali bez komentára, no po krachujúcom manželstve Cheryl a už skrachovanom manželstve Kaley Cuoco by sa Kylie mohla poučiť a troška spomaliť.

Scott Disick teda nakoniec nemá novú frajerku. Vraj ho tieto správy dosť naštvali, pretože Linu Sandberg stretol len zopárkrát a v podstate ju ani nepozná. Podľa TMZ vypustila fámy o randení ona v snahe zvýšiť mediálny záujem o svoju osobu. Keď Scott poprel vzťah s ňou, začala rozprávať svojím kamarátom, že to ona sa rozišla s ním. Troška psycho.

Tyga podviedol Kylie. Šokujúce, fakt. Na neho by som to nikdy netipovala. 23 ročná brazílska modelka Annalu Cardoso potvrdila pre magazín Us Weekly, že s Tygom spávala počas jeho vzťahu s Kylie. Bolo to ale ešte v čase, keď ich vzťah verejne potvrdený nebol a keďže Tyga nikdy nepovedal o Kylie ani slovo, Annalu si myslela, že sú to len fámy. Tygove nevery potvrdili aj blízke zdroje z jeho okolia a dodali, že je veľmi opatrný a vždy počká, kým Kylie niekam vycestuje za prácou. Kylie ani Tyga tieto správy nekomentovali a naďalej sa prechádzajú po svete ruka v ruke.

Ubehli tri mesiace od Lamarovho predávkovania a Lamara konečne prepustili z nemocnice do súkromného rehabilitačného centra. A môže sa tešiť, lebo opletačky s policajtmi ho nečakajú. Podľa oficiálneho vyhlásenia vyšetrovateľa nebude obvinený z prechovávania drog. Aj keď sa totiž dokázalo, že v tele mal kokaín, pri ňom žiaden nenašli, takže by nebolo veľmi na čom stavať obvinenie.

Tohtoročný Super Bowl sa už nezadržateľne blíži a už vieme, kto v nedeľu 7. februára vystúpi v polčase. To je aj tak jediné, čo nás spolu s vtipnými reklamami zaujíma. Hlavnou hviezdou budú Coldplay, no na pódiu sa objavia aj Beyoncé a Bruno Mars. A ja už sa teraz teším na fotky, tie z roku 2013 totiž fakt stáli za to.

Alanis Morissette rozbieha novú kariéru. Od soboty bude mať pravidelný stĺpček v The Guardian, v ktorom bude ľuďom radiť a odpovedať na ich otázky o vzťahoch.

Budúci rok by sa mal začať natáčať ďalší film o 101 dalmatínoch. A Emma Stone sa v ňom možno objaví ako Cruella de Vil. Momentálne s ňou jednajú o podmienkach. A ja dúfam, že sa nedohodnú, pretože Emma sa mi do tejto úlohy vôbec nehodí.

Kelly Rohrbach sa vzťah s Leonardom celkom oplatil. Dovtedy sme o nej ani len nepočuli a teraz získala rolu CJ Parker v pripravovanom filme Baywatch, v ktorom si zahrá po boku Dwayna Johnsona a Zaca Efrona.

Značka Balmain na svojej kampani na jar/leto 2016 rozhodne nešetrí. Modelkujú im ju totiž supermodelky Claudia Schiffer, Cindy Crawford a Naomi Campbell.

James Corden a Meghan Trainor nám zaspievali o ich novoročných predsavzatiach.

Taylor Swift zavesila minulý týždeň na svoj youtube kanál videá zo septembrového koncertu v The GRAMMY Museum a len s gitarou znie neporovnateľne lepšie ako na albume.

Kourtney Kardashian sa rozhodla, že vás naučí, ako máte jesť Kit Kat. Viac slov k tomuto naozaj nemám.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk