Vyzerá to vážne

pridal kara 15.1.2016 o 22:37


Ako pokračujú Miley a Liam? 

Blízke zdroje zase porozprávali. Liam a Miley už sa vrátili z dovolenky v Austrálii a začína to naberať na obrátkach. Minulý piatok si vyrazili na Golden Globes párty, ktorú v Hollywoode ešte pred rozdaním cien organizovala Creative Artists Agency, a rozhodne tam svoj znova obnovený vzťah neskrývali, držali sa za ruky, bozkávali sa a z párty odišli v jednom aute. Neexistuje síce ani jedna fotka, ale kto sme my, aby sme spochybňovali blízke zdroje. Podľa blízkeho zdroja magazínu UsWeekly sa Miley a Liam začali zase stretávať už po jej rozchode so Schwarzeneggerom, no veci sa pohli až teraz v Austrálii. Predtým spolu síce aj flirtovali, ale kvôli tomu, že k sebe stále niečo cítili, báli sa niečo znova začať, aby si znova neublížili. Miley ho vraj nikdy neprestala ľúbiť a nikdy sa cez ich rozchod nepreniesla a Liam nikdy nestretol iné dievča, ktoré by ho dokázalo k sebe niečím pripútať.

Liamovi vraj ani nevadí Mileyne divoké správanie. Vraj potrebovala dospieť a experimentovať a nájsť samú seba a on jej to umožnil. Teraz je pripravený akceptovať ju takú, aká je. Asi aj so zarastenými pazuchami. Tie sa mu možno až tak nepáčia, ale podľa jeho kamaráta sa Liamovi páči, keď sa Miley oblieka vyzývavo a prekrýva si len bradavky a zdá sa mu to sexy. Vraj má tiež zvrátenú stránku. A ja o nej skutočne nechcem vedieť nič viac, stačilo mi spoznať tú Mileynu.

Než svoj obnovený vzťah potvrdia oficiálne pred svetom, chcú sa ešte chvíľu neoficiálne stýkať, aby zistili, či im to bude fungovať.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk