Victoria Beckham kašle na Spajsky

pridal kara 16.1.2016 o 20:10


A ničí mi moje detské sny. 

Vždy som totiž túžila zažiť ich koncert, no nejako nebolo kedy. A kvôli Victorii už zrejme ani nebude kedy. Pomaly ale iste sa blíži dvadsiate výročie ich debutového singla Wannabe, a tak sa začalo zase rozprávať o tom, že baby (už skôr zrelé ženy) vybehnú na svetové turné. Rozprávať o tom začala hlavne Mel B: „Myslím, že ja som tá, ktorá tieto reči začala. Ale teraz vážne, je to naše dvadsiate výročie, a bolo by neslušné, keby to neoslávime. Dúfajme, že sa čoskoro začne niečo diať.“ Dieťa vo mne po týchto riadkoch plakalo od šťastia. Ale potom prišla na scénu Mel C a povedala, že sa nezúčastní, pokiaľ nebude zostava kompletná. A vtedy som vedela, že je problém.

Už v roku 2012 pred špeciálnym vystúpením na olympiáde v Londýne totiž jedna členka celkom vymýšľala a ako vám asi podľa nadpisu došlo, ide o Victoriu Beckham. Tá na to už totiž zrejme nie je odkázaná. Okrem bohatého manžela má totiž aj úspešnú kariéru módnej návrhárky a jej šaty sa predávajú za tisíce eur. A okrem toho sa ešte stará o svoje štyri deti, na Spajsky jej teda zrejme neostáva čas. A tak prišiel na scénu jej hovorca a rozdrtil na prach môj detský sen. Médiám oznámil, že Victoria sa do osláv ich dvadsiateho výročia nezapojí a nič podobné neplánuje ani v budúcnosti: „Victoria si veľmi váži ten skvelý čas, ktorý s nimi prežila v minulosti, no teraz sa sústredí len na svoju rodinu a módny biznis.“ 

Toto už kvôli Victorii nikdy neuvidíme







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk