Chrissy Teigen pre InStyle Australia

pridal L 19.1.2016 o 12:33


Tehotná Chrissy Teigen si zapózovala pre februárové číslo magazínu InStyle Australia.

A samozrejme, okrem iného aj čo to porozprávala o Johnovi Legendovi či fashion tipoch od Kim Kardashian…
To, že Chrissy je v radostnom očakávaní už dobre vieme. Aj to, že sa jej nedarilo otehotnieť dlhé roky. No a aj to, že to bude dievča. Ťažký život celebrít, ktoré si nemôžu/nechcú aspoň trochu ustrážiť vlastné súkromie… Z Instagramu a fotiek Chrissy je jasné, že sa na prvého potomka veľmi teší. Teraz svoju radosť mohla aj verejne prezentovať pre InStyle. Fotky celkom vydarené, čo poviete?

Chrissy o…

…Johnovi Legendovi:
„Sme radi spolu. A keď odchádza, netelefonujeme spolu. Skutočne to nenávidím. Keď ide pracovať, tak ide pracovať. A keď sa potom vracia, obaja sa vždy radi vidíme. Je veľmi pozorný a milujúci.“  

…priberaní:
„So mnou je to o rovnováhe. Keď cvičím, môžem zjesť čokoľvek chcem.“

…mene pre dieťa:
„Samozrejme, meno meníme každý deň.“

…fashion tipoch od Kim Kardashian:
„Povedala mi, aby som nosila obtiahnuté oblečenie. Vždy som chcela byť osobou, ktorá bude hrdo ukazovať tehotenské bruško, pretože podľa mňa je to krásne. Kim to robila dobre, a rada som na nej videla jej bruško, a viem, že Kanye tiež. Máme šťastie, že sme s mužmi, ktorí považujú tehotenstvo za sexi.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk