Úžasne krásna

pridal kara 23.1.2016 o 22:59


Taká je ževraj Tori Spelling.

Teda aspoň podľa jej manžela. Ten asi potrebuje okuliare. Aha, on ich má. Tak asi potrebuje silnejšie. Tragikomická dvojka Tori Spelling a jej manžel Dean McDermott sa ešte stále nerozviedli, pretože vysielať ich manželské problémy v telke je jediným ich normálnym zdrojom príjmu. Celý rok 2014 nás teda pekne bavili neverami, terapiami a vyhláseniami o stave ich vzťahu. Odvtedy už ale ubehol nejaký ten piatok a majú všeličo nové. Napríklad to, že Dean asi stihol oslepnúť. S Tori sa totiž pred pár dňami vybrali na narodeninovú oslavu známeho organizátora svadieb Davida Tuteru, a keď Tori fotili samostatne, Dean o nej povedal novinárom, že je úžasne krásna a že je tým najšťastnejším mužom na zemi, pretože má doma tú najsexy ženu. Ak neoslepol, tak musel asi zase niečo vyviesť a teraz zas žehlí.

S novinármi sa ale porozprávali aj spoločne a porozprávali o tom, aké úžasné je ich manželstvo a že ich láska prešla znovuzrodením a každý deň je krajší a krajší. Vraj ich vzťah nikdy nebol v lepšom stave. To by bolo síce všetko pekné, ale s chválami to preháňali až natoľko, že mám pocit, že ani nechceli presvedčiť nás, ale skôr seba.

Napriek tomu, že sa majú tak úžasne, majú aj nejaké problémy. Finančné, ako inak. Spoločnosť AMEX žaluje Tori kvôli dlhu 37, 981 dolárov. Poslednú snahu niečo z dlho vyplatiť mala v júni minulého roka, keď sa snažila vložiť 1000 dolárov, no platba neprešla. Médiá oslovili aj jej mamu Candy Spelling, či dcére s dlhom pomôže, a tá povedala, že jej už dávno pomáha. Vraj platí bývanie, jedlo a školy pre ich deti, no za jej extravagantný životný štýl platiť odmieta.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk