Celine Dion sa rozlúčila s manželom

pridal kara 23.1.2016 o 21:28


Celine včera pochovala svojho manžela Reného.

René Angelil mal včera v Montreale v Kanade pohreb. Miesto svojho pohrebu, ako aj všetky ostatné detaily, naplánoval ešte počas svojho života, aby to svojej rodine uľahčil. Ako miesto svojho pohrebu si zvolil baziliku Notre-Dame, kde si pred vyše dvadsiatimi rokmi zobral za ženu lásku svojho života. Deň pred pohrebom sa na tomto istom mieste konala aj posledná rozlúčka pre verejnosť. Prišla tam aj Celine, a napriek tomu, že pôvodne mala ostať len 30 minút, zdržala sa niekoľko hodín, počas ktorých stála pri otvorenej rakve svojho manžela a prijímala od fanúšikov kondolencie. Posledná rozlúčka bola vysielaná aj v televízii a nechýba kopec fotiek ani z nej, no to už mi pripadá fakt cez čiaru, takže som ich sem nedala.

Keďže René bol pre Kanaďanov veľkou osobnosťou, vysielal sa aj prenos z jeho pohrebu. Pred bazilikou boli dokonca aj obrazovky, na ktorých sa premietal smútočný obrad. Celine prišla na pohreb so svojimi troma synmi a mamou. O pár dní ich ale, bohužiaľ, čaká druhý pohreb. Len dva dni po Reného smrti totiž podľahol rakovine aj Celinin brat Daniel. Pre Celine je podporou hlavne jej starší syn René-Charles, ktorému sa dokonca podarilo svojou rečou vyčariť smutnej mame úsmev na tvári. Po smútočnom obrade Celine vzala svojich synov za ruky a spoločne kráčali za rakvou, ktorú Celine pred bazilikou ešte na rozlúčku pobozkala. Čudujem sa celej rodine, kde nabrali silu na takýto mediálny cirkus okolo, ale každý smútime po svojom a podľa blízkych zdrojov vraj Celine láska od fanúšikov veľmi pomáha. Snáď sa jej teda aj vďaka fanúšikom podarí čoskoro s touto stratou vyrovnať.

Smútočný prejav Reného-Charlesa:

Posledný bozk na rozlúčku:



Zaradené pod: Celebrity, Celine Dion, RIP




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk