Tyga a klon Kylie

pridal WonderWoman 23.1.2016 o 19:06


Ten chlap už asi nevie, čo od dobroty.

Pred vyše týždňom sa prevalilo, že Tyga svoju milovanú Kylie podvádzal. Bol to samozrejme obrovský šok, lebo Tyga vyzerá byť taký slušný chlapec. Aj do toho striptízového baru zablúdil tento týždeň úplnou náhodou. Respektíve ho tam dotiahol Scott Disick. No a dievča po jeho ľavici, ktoré akoby Kylie z riti oka vypadlo, je len jeho dobrá kamoška. Hashtag friendzone.

Táto kamoška sa volá Val Mercado, má dvadsaťtri rokov a je to (môžete trikrát hádať) modelka. Taký ten moderný typ modelky- instagramová.  Vo štvrtok sa spolu vybrali do nákupného centra a bolo im spolu veľmi veselo. Veď ako sa na kamarátov patrí. Asi boli spolu vyberať mikrofón, lebo v piatok TMZ uviedlo, že Tyga jej pomáha s jej speváckou kariérou. A v hudobnej brandži nejde nič cez postel. Tyga jej len nezištne kamarátsky pomôže dostať sa do sveta showbiznisu a nahrávať kvalitné a hodnotné skladby, ktorých je v dnešnej dobe tak veľa. No a ak by ste sa chceli o Val niečo dozvedieť (o čom pochybujem), tak má aj svoj Youtube kanál so skoro 300 000 odberateľmi a až štyrmi videami. Tak vám sem jedno prikladám. Ak by ste chceli počas štrnástich minút ohlúpnuť, alebo tak.

Tyga s Val

Čistá Kylie

Ešte aj tie selfies majú rovnaké

A niečo z jej „kariéry“

Prudko inteligentné video







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk