Taylor Swift má dvojníčku

pridal kara 25.1.2016 o 20:56


Alebo žeby stratené dvojča?

21 ročná Keitra Jane sa podobá na Taylor tak veľmi, že si s ňou bežne na ulici mýlia. Fotky od nej pýtajú u lekárov, v obchode, ale aj na letisku. Posledných párkrát keď letela, vyvolala na letisku menší rozruch, pretože rovnako ako Taylor má aj mačku, a skupinka dievčat teda bola presvedčená o tom, že práve na letisku stretli skutočnú Taylor Swift. Vďaka svojej podobe s Taylor už má za sebou aj účinkovanie vo videoklipe – zahrala si v klipe Alexa Boyla na pesničku African Hipster.

Podoba s Taylor ale priniesla aj negatívne zážitky, a to hlavne internetovú šikanu. Pod jej fotkami a pod už spomínaným videoklipom je totiž mnoho komentárov typu „tučnejšia Taylor Swift“, čo sa Keitry veľmi dotklo. Dlhé roky totiž bojovala s poruchami príjmu potravy, a tak sa teraz snaží na svojom instagrame ľuďom vysvetliť, že aj takýto následok môže mať internetová šikana a snaží sa proti nej bojovať.








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk