Tom Hardy nahradil Seana Penna

pridal WonderWoman 28.1.2016 o 22:13


A dosť sa mu to oplatilo.

Pôvodne mal totiž vo filme Revenant hrať rolu Johna Fitzgeralda Sean Penn. Potom však Leo zavolal Tomovi a povedal mu, že bude točiť film s Alejandrom a je vážne skvelý. Musí vraj tú rolu vziať. A tak ju Tom vzal a prinieslo mu to okrem skvelej hereckej skúsenosti a práce s jedinečným režisérom aj nomináciu na Oscara. Tých získal samotný film dokopy dvanásť a tu sa dostávam k základnej otázke: ako je to možné??

Upozorňujem, že nasledujúce riadky budú plné spoileru, takže ak ste Revenanta ešte nevideli a chystáte sa, prestaňte čítať. Ak ste film videli, alebo ani nechcete, možno mi tú dilemu vysvetlíte. Leo hral totiž už v mnohých filmoch a hviezdil v skvelých hlavných úlohach, za ktoré buď ani nominovaný nebol, alebo odišiel z udeľovania s prázdnymi rukami. Viacerí sa však zhodujú v názore, že tento rok už mu to konečne vyjde a vytúženú zlatú sošku si odnesie práve za rolu Hugha Glassa, chlapíka, ktorého znásilnil medveď. Takto si totiž robí internet srandu zo scény, v ktorom nasraná medvedica zmárovala chudáka Lea. To by som ešte brala, aj keď reálne by napadnutie grizzlym vyzeralo určite inak, ale čo tá scéna s koňom, ktorého vykuchal? To vážne dostane Oscara za to, že rozpára mŕtveho koňa (samozrejme, že neprežil pád z útesu, zatiaľ čo Leo áno), vyberie mu vnútornosti a nahý(!) si do neho vlezie a pomaly sa v ňom zazipsuje ako v stane? Pri tejto scéne ma reálne napínalo a on za ňu má dostať Oscara? Tento film ma skrátka vôbec nechytil za srdce, a to Alejandra G. Inárritu považujem za výborného režiséra a jeho filmy ma vedia fakt dostať. Tak uvidíme, či sa Leo konečne dočká a jeho krvavo-morbídne zážitky s medveďom a koňom mu prinesú to, na čo už niekoľko rokov čaká.

Krásny Tom, vo filme zlý všivavý hnusák

Sean Penn

Leo sa smeje na vtipe o medveďovi

John Fitzgerald

A zopár memečiek

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk