Klan K*riev kedysi

pridal L 30.1.2016 o 12:49


Ako vyzerali Kardashianky pred pár rokmi?

Ako vyzerajú dnes vieme všetci. Aj keď v niektorých prípadoch by sme o tom ako naozaj vyzerajú radšej nevedeli. Však, Kim? Momentálne v ich rodine prevládajú velké rite a napichané pery. Nejeden by povedal, že sa sestry predbiehajú v tom, ktorá z nich má väčšie pozadie. Za Kim a Khloe už nezaostáva ani najmladšia z klanu, Kylie. Tá sa už od rannej mladosti pýši zväčšenými perami. Momentálne má 18 a čím ďalej tým viac sa začína podobať na plastikovú Kim. Je zjavné, že aj ona, bohužiaľ, podedila štetkoidné gény. Už len čakajme kedy uvidíme aj jej sex tape, resp. domácu porno nahrávku. Lepšie zo sestier je na tom Kendall. Tej tvár a riť vyzerá zatiaľ normálne a prirodzene. Snáď to tak zostane ešte dlho.
Celkom zle na tom z klanu je aj Rob Kardashian. Mal depky, odišiel z tej ich debilnej show, a trápi ho nejaké to kilo navyše. Povedzme si však na rovinu, ktorému chlapovi by z ich rodiny nepreplo? Ako dopadol Lamar, Scott, Bruce-Caitlyn a Rob? Kanyemu však našťastie nehrozí nič, on je minimálne rovnako j*bnutý ako celý ich klan.

Khloe a Rob

Kim

Kim a Kourtney

Khloe

Kim a Khloe

Kourtney a Khloe

Kourtney

Rob

Rob a Kendall

Khloe a Kendall

Kylie a Kendall

Kim, Kendall a Kylie

Kendall

Svadba Brucea a Kris

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk