Rodinný ľúbostný trojuholník

pridal WonderWoman 31.1.2016 o 14:37


Alebo keď vám chce matka pretiahnuť manžela.

Na titulnej fotke je síce ešte pred finálnou plastikou, ale spoznali ste ju správne. Courtney Stodden sa vedie za ručičku so svojim manželom Dougom a za nimi sa zakráda jej matka s úmyslom jej ho prebrať. Nakoniec, veď je od Douga len o rok staršia.

V najnovšej show s názvom The Mother/Daughter Experiment Courtney vykričala pred kamerami svojej matke Kriste, že sa zahľadela do jej milovaného Douga. „Ktorá matka to spraví svojej dcére? Že sa zaľúbi do jej manžela?“ Hmm… neviem, Courtney, žeby taká, čo dovolí svojej šestnásťročnej dcére vydať sa za päťdesiatnika? Alebo taká, čo pre prachy spraví čokoľvek, to znamená aj účasť v nezmyselnej americkej reality show, kde spolu s ďalšími „celebritnými“ matkami a dcérami budú pred kamerami riešiť svoje súkromné rodinné problémy? V tejto show má totiž rodinná psychoterapeutka pomôcť napraviť pokazené vzťahy a to samozrejme tým, že účastníčky show budú po sebe pred celou Amerikou vrieskať, plakať, vyťahovať staré krivdy a tak ďalej. Keďže show štartuje až v marci, nemám žiadne podrobnosti o ľúbostnom trojuholníku Kristy, Douga a Courtney, ale jedno viem iste. Ak tam niekedy k niečomu došlo, určite sa to skôr či neskôr objaví na sex tape.

Zábery z upútavky na show

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk