Chris Brown prestal fajčiť

pridal WonderWoman 1.2.2016 o 22:58


Nechce totiž ohroziť zdravie svojej dcérky.

Jej matka však tvrdí niečo iné. Nia Guzman, žena, ktorú ani fakt, že Chris mláti ženy neodradil od toho, aby mu porodila dcéru tvrdí, že malej Royalty spôsobil astmu. Respektíve, že jej ju vyvolalo pasívne fajčenie, keď pri nej Chris ešte ako pri malom bábätku ťahal jednu od druhej. Chris sa však obhajuje tým, že je to len jej pomstychtivý výmysel, ktorý by jej mal zabezpečiť vyššie výživné na malú.

Tak ja teraz neviem. Je Chris horší otec, alebo Nia horšia mama? Lebo ak fakt pri malej fajčil, zaslúžil by si kopačku do pľúc (minimálne). Ale ak ona zneužíva ich spoločnú dcérku a klame o jej zdraví, aby získala viac prachov… tak to je potom fasa matka. Chris tvrdí, že prestal s fajčením na Nový rok a v blízkosti jeho dcéry nikto nefajčí. Malá má však rok a pol a Chris je tuhý fajčiar, tak neviem, či nebolo trošku neskoro seknúť s cigaretami pred vyše mesiacom. Chris sa ale dušuje, že by svoju dcéru nikdy nepostavil do pozície, v ktorej by ju zranil. Nuž… toto isté tvrdil kedysi aj Rihanne, a ako chúďa dopadla?

Chris s dymiacou kamoškou

A dojemné „otec s dcérou“ fotky

A s matkou roka

 

 

 

 



Zaradené pod: Celebrity, Chris Brown, novinky, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk