Demi a Wilmer ľúbia vĺčky

pridal WonderWoman 1.2.2016 o 22:27


A zdá sa, že aj vĺčkovia majú radi ich.

Demi Lovato a Wilmer Valderrama nedávno oslávili šieste výročie. Do toho mal Wilmer v sobotu narodeniny, takže Demi zaplavila svoj Instagram vyznaniami lásky svojmu milovanému. Wilmer oslávil tridsaťšestku ako inak s Demi, a to návštevou rezervácie Wolf Mountain. Obaja boli z návštevy vĺčkov nadšení a Demi sa vyjadrila, že to bolo neuveriteľné a zaľúbila sa do tamojších vlkov. Vraj by si želala stráviť viac času s tými nádhernými spirituálnymi bytosťami.

Najviac zaľúbená je však do Wilmera, ktorému pod fotku napísala srdcervúce vyznanie. „Tento krásny muž dnes oslávil tridsaťšesť. Každý jeden deň ďakujem Bohu za to, že tento muž prišiel do môjho života z toľkých dôvodov… Ale hlavne preto, že som tak požehnaná nielen tým, že mi bolo umožnené stretnúť tak úžasnú, milujúcu, zábavnú a inšpiratívnu dušu, ale čo viac – som poctená hovoriť mu, že je môj. Ľúbim ťa, môj Wilmer. Zaslúžiš si celý svet a viac. Čaká nás toľko ďalších spomienok…“ No jeden aby sa roztopil. Demi však vie, prečo Wilmera tak oddane miluje. Keď si spolu začali, bola ako čerstvá osemnástka v dosť veľkých sračkách. Drogy, bulímia, odvykačka… Veľa ľudí vraj Wilmera odhováralo, aby sa na ňu vykašlal, no on povedal, že ju neopustí a že je to niekto, o koho sa postará. To ale chudák ešte netušil, že mu zostane visieť na krku minimálne šesť rokov… Srandujem. Prajem im, aby im tá láska vydržala ešte aspoň 6 krát toľko.

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk