Willow Smith a jej ponožky

pridal kara 2.2.2016 o 20:37


Tvorivé dietky má ten Will Smith.

Spievajú, modelkujú, sú novodobí Galileovia a najnovšie už aj navrhujú ponožky. Teda tie navrhla len Willow, Jadenovu pomoc nepotrebovala. S ponožkami to nie je len tak, určite sa aj za týmito jej motívmi skrývajú nejaké hlboké filozofické myšlienky, ktoré my, bežní neosvietení smrteľníci, ešte nechápeme. A nie len mikiny sú dôležité, ale aj ponožky sú dôležité. Len ja som to ešte nepochopila, a preto tu práve sedím s každou ponožkou inou. Mám síce o 10 rokov viac ako Willow, ale k tomu, aby som sa naučila spárovať po opratí ponožky, som ešte stále nedospela.

Willow navrhla kolekciu ponožiek Miss Dazey pre značku Stance Socks a stoja od 12 do 18 dolárov. A čo povedala o svojej práci návrhárky Willow pre Vogue?

„Navrhovanie ponožiek je veľmi zaujímavé, pretože sú to kúsky oblečenia, ktoré nie sú veľmi videné. Podľa mňa môže cez vás vďaka ponožkám vyžarovať energia, aj keď ich nikto nevidí. Majú posolstvo, ktoré vyžaruje z celej vašej bytosti…aspoň pre mňa.“

A nie, ešte stále som nezistila, na akých drogách si tieto detičky fičia, ale keď to Ignác vypátra, dám vám vedieť.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk