Rihanna je single

pridal WonderWoman 4.2.2016 o 22:55


A pozrite, ako sa z toho teší.

Riri bola na návšteve u Ellen v jej show a keby Ellen nebola šťastne vydatá, určite by ju potešilo jej vyhlásenie, že je single. Nemá totiž na vzťah absolútne čas. Ellen sa jej priamo spýtala, aký jej jej momentálny stav a Rihanna sa bez okolkov priznala. „Práve teraz som single. Nie je to tak, že by som bola zástancom toho byť single, alebo že by som nenávidela mužov. Skrátka si len myslím, že mám toho na tanieri tak veľa, že si ani nedokážem nájsť čas na stály vzťah alebo čokoľvek vážne.“

Samozrejme je každému jasné, že to súvisí s vydaním jej nového albumu Anti a s blížiacim sa svetovým turné, na ktoré sa chystá. Zaujímavé pikošky však na seba prezradila aj pri hre s názvom Nikdy som…, ktorú si zahrala spolu s George-om Clooneym, ktorý bol tiež hosťom u Ellen. Vďaka tejto zábavnej hre sme sa dozvedeli, že nezbedná Riri posiela svoje holé selfies, alebo že už niekedy omylom poslala „úchylnú“ smsku nesprávnej osobe, či to, že bola niekedy opitá pred obedom. Angličtinári si môžu pozrieť video z tejto hry nižšie.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk