Cindy Crawford odchádza do dôchodku

pridal WonderWoman 4.2.2016 o 22:50


Alebo možno aj nie.

Štyridsaťdeväťročná Cindy sa po vyše dvadsiatich rokoch úspešnej modelingovej kariéry rozhodla, že je čas zavesiť lodičky na klinec. Tak sa aspoň vyjadrila pre magazín Rhapsody, ktorému popri fotení prezradila, že sa určite bude fotiť ešte ďalších desať rokov, ale už nie ako modelka. „A je to v poriadku. Dokázala som to. Pracovala som so všetkými tými úžasnými fotografmi. Čo viac mám ešte urobiť? Nemôžem stále objavovať samú seba. Nemôžem si stále niečo dokazovať. Nechcem.“ V septembri vydala knihu s názvom Becoming a pre magazín povedala, že to bol pre ňu spôsob, ako sa dostať z modelingu. Nemala však vraj ani poňatia o tom, že kniha bude súčasťou cesty.

No a po týchto vyhláseniach na svojom Instagrame oslávila miliónteho followera a napísala: „Každý rok hovorím svojim deťom, že idem do dôchodku. Je to už zabehnutý vtip v našej rodine. A napriek tomu sa každý rok vynoria skutočne vzrušujúce možnosti. Aj keď je pravda, že som túžila presunúť svoj záujem na sústredenie sa na môj biznis, priateľov a rodinu, nerobím žiadne finálne vyhlásenia. (Nie každý titulok hovorí celý príbeh). Milujem byť súčasťou módneho priemyslu za posledných tridsať rokov a ak som sa za ten čas niečo naučila, je to – nikdy nehovor nikdy. Ďakujem za podporu, už sa teším, čo prinesie rok 2016.“ Takže čo z toho vyplýva? Neverte každému titulku a nikdy nehovorte nikdy, hlavne ak ste svetová topmodelka.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk