Kúzlo lásky vyprchalo

pridal kara 5.2.2016 o 20:53


Čarodejnica Rose McGowan sa po dvoch rokoch rozvádza.

Rose nemá veľmi šťastie v láske. Až jej tretie zásnuby skončili svadbou, no aj tomuto vzťahu je po vyše dvoch rokoch manželstva koniec. 42 ročná Rose sa rozvádza s jej o 9 rokov mladším manželom Daveym Detailom. TMZ má skvelé známosti v štátnej správe, a tak sa zase raz dostali k rozvodovým papierom. V tých je ako dôvod rozvodu uvedený obľúbený dôvod celebrít – neprekonateľné rozdiely. Nevie sa, či pred svadbou podpísali predmanželskú zmluvu, no Rose sa rozhodla chrániť svoj 18 miliónový majetok a v žiadosti o rozvod požiadala súd, aby zamietol možnosť výživného pre jej ex. Davey je nie práve najznámejší umelec, a tak by mu určite prachy od Rose bodli, no vyzerá to tak, že má smolu.

Čo reálne stojí za rozchodom tejto dvojice ale ešte nevieme, pretože blízke zdroje ešte spia. Ale oni sa zobudia, toho sa nebojím. Možno sa Daveymu len prestala páčiť jej holá hlava, jej psychopatické umenie, alebo jej aktivizmus. Za jej ceckami mu ale určite smutno bude.

Davey a Rose sa zasnúbili v júli 2013 po roku randenia a v októbri toho istého roku sa vzali. Rose už bola predtým dvakrát zasnúbená, z toho raz s Marilynom Mansonom a druhý raz s režisérom Robertom Rodriguezom. Nejako jej to ale v tej láske nevychádza.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk