Nový párik v Hollywoode

pridal WonderWoman 5.2.2016 o 15:50


Katy Perry a Orlando Bloom spolu randia.

Veru áno, je to tak. Tiež mi skoro zabehlo, keď som to zbadala. Orlando a Katy?? Katy a Orlando?? Prečo práve oni dvaja? Ako sa to stalo? A kedy vlastne? Je to preto, že sa Orlando podobá na jej bývalého Johna Mayera? Lebo Katy sa teda na Mirandu rozhodne nepodobá… Tak ako to je??

Aby som sa teda trošku skľudnila, poviem vám, čo zatiaľ vieme. Títo dvaja sa vraj spolu vláčia už pár týždňov. Zrejme od Golden Globes afterpárty, na ktorej spolu flirtovali jedna radosť. Naivne som to však pripisovala len množstvu vypitého šampanského. V stredu ich ale Ignác načapal na romantickom rande v Hollywoode. Sám bol z toho tak mimo, že nám fotky dodal až dnes. Je totiž do Katy platonicky zamilovaný a preto ho dosť šokovalo, že teraz randí s pirátom Orlandom. To je totiž pre neho dosť veľká konkurencia. Párik sa držal za ruky aj v Orlandovom aute, no Katy akoby sa nemohla pozrieť Ignácovi do jeho vyčítavých očí, stále sa otáčala dozadu. V reštike sa stretli aj s hercom Jasonom Batemanom  a jeho ženou, takže tí ich románik určite vykecajú v miestnych kuloároch. Zrejme sa už teda nebudú skrývať a môžeme sa tešiť na ich stále častejšie verejné romantické vychádzky.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk