Chris Pine pre DuJour magazine

pridal L 6.2.2016 o 21:25


Chris Pine pre februárové číslo magazínu DuJour. Čo porozprával v rozhovore a aké seksi fotky nafotil?

Z 35 ročného Chrisa Pinea je veru riadny sexoš. Poznáme ho najmä z Denníku princeznej 2, Blind Dating, Star Treku, či akčnej komédie s Reese Witherspoon a Tomom Hardym, This Means War. Momentálne pracuje na natáčaní filmu Wonder Woman, ktorý uzrie svetlo sveta na budúci rok.
Popri hereckých povinostiach Chris stihol aj nafotiť pár celkom sexy fotiek pre magazín DuJour. Magazínu v rozhovore prezradil, že má celkom rád komédiu: „Kedykoľvek dostanem šancu dať si parochňu, spravím to. Naozaj rád robím komédiu. Nie je to zlý spôsob ako stráviť deň.“ Taktiež čo-to povedal aj o Star Treku. Vraj sú tam všetci ako jedna veľká rodina, ba dokonca vzťah s kolegami prirovnal k manželstvu- všetci si navzájom rozumieme a robíme všetko najlepšie ako vieme. Na záver dodal, že momentálne nemá žiadne veľké plány, nevie čo príde ďalej a nerobí vo svojom živote žiadne veľké rozhodnutia.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk