Nevydávajte sa!

pridal kara 6.2.2016 o 13:35


To vám odkazuje Melanie Griffith.

Melanie prišla v stredu večer podporiť svoju dcéru Dakotu na premiéru jej nového filmu v New Yorku. Komédia How To Be Single oficiálne premiéruje až o týždeň cez valentínsky víkend, no celebrity sa už po červenom koberci prešli. A vzhľadom na tému filmu, ktorý je o životoch nezadaných žien, sa pýtali aj Melanie, ako to vidí ona. Štyri svadby a štyri rozvody z nej asi spravili skeptika voči manželstvu, a ani sa jej veľmi nečudujem.

„Nevydávajte sa! Nie je to nutné. V dnešnej dobe sa už nemusíte vydávať, keď chcete mať dieťa. To dieťa tým nebude nijako poznačené. A keď sa budete brať, buď prejdete tými sračkami pri podpisovaní predmanželskej zmluvy, alebo keď sa budete rozvádzať a nebudete predmanželskú zmluvu mať, budete si želať, aby ste ju mali. Takže prečo si len neužívať toho človeka a tráviť spolu čas a robiť čokoľvek chcete – žiť spolu, nežiť spolu – ale myšlienka manželstva mi pripadá zastaralá.“

Dakota Johnson s rodičmi a bratom na premiére

Melanie a Don Johnson, s ktorým sa rozviedla rovno dvakrát, sa celkom dobre bavili

Melanie Griffith

Dakota a Don

Alison Brie, Rebel Wilson, Leslie Mann a Dakota Johnson si spolu zahrali vo filme

Rebel Wilson

Leslie Mann

Leslie a jej manžel Judd Apatow

Alison Brie

Dakota Johnson








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk