Charlotte McKinney má problém s obliekaním

pridal kara 6.2.2016 o 11:21


Chúďatko zmätené. Čižmy má, no na gaťky a nohavice zabudla.

Namiesto radu na rozum si omylom dvakrát vystála rad na cecky. A tak nás teraz ohuruje ceckami väčšími než jej hlava, ktoré máme možnosť obdivovať, pretože Charlotte má problém normálne sa obliecť. Tričko a čižmy, no nič iné na sebe nemá. Alebo bolerko a vejár, a nič iné. Pokúsila sa použiť aj pekný klobúčik, no ani ten sa jej nepodarilo použiť správne. Namiesto toho, aby ho mala na hlave, si ním zakrýva cecky.

Takto nejako vyzerá jej fotenie pre mexickú verziu magazínu GQ. Zdobí titulku marcového vydania a pre magazín nafotila sexy fotky, na ktorých ukazuje svoju peknú postavičku. Aj keď na môj vkus sú už tie prsia priveľké a do tváre sa mi veľmi nepáči, musím uznať, že ako celok vyzerá dobre. Predpokladám, že toto vydanie magazínu sa vypredá extrémne rýchlo.

Charlotte touto titulkou oslávila výročie jej reklamy na minuloročný Super Bowl, ktorá jej otvorila dvere do modelkovského sveta. Odvtedy robí jedno fotenie za druhým, chodí po červených kobercoch a dokonca aj Ignác ju prenasleduje na dovolenkách. O Kate Upton už v poslednom čase veľmi nepočuť, a tak Charlotte prevzala žezlo menej tradičnej, zato nadštandardne obdarenej modelky.

Reklama, ktorá naštartovala jej kariéru:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk