Super Bowl 2016

pridal kara 8.2.2016 o 21:10


Ale futbal nás nezaujíma.

Ako každý rok, jediné čo nás tu na pikoškách zaujíma, je vystúpenie v polčase, reklamy a trailery. A tentokrát aj hymna, keďže ju odspievala Lady Gaga. Tá to dala ako pani, horšie to už bolo s tým vystúpením v polčase. Hlavnou hviezdou bola kapela Coldplay, no bolo im asi hneď jasné, že ľudí nezabavia, ale skôr unudia, a tak si na pomoc privolali Beyoncé a Bruna Marsa. A to bol naozaj rozumný nápad, lebo celé vystúpenie malo dokopy síce len 13 minút, no časť s Coldplay som už po pár sekundách začala preklikávať. Nudáááá. Na túto akciu sa mi strašne nehodia. No Bey a Bruno to zachránili a ich považujem za hviezdy večera. Aj keď Bey vystúpila s jej novou pesničkou, ktorá nie je práve najlepšia, vystúpenie bolo super, tanečky, energia, skrátka splnilo účel – pobavilo. Beyoncé sa ešte popri tancovaní skoro vydrbkala, no zachránila to poskokom dozadu, ktorý vyzeral skoro akoby tam patril a ustála to.

Beyoncé to ustála:

   

Internet je super vec, a tak už začali vznikať rôzne meme:

Anna to vystihla:

Lady Gaga zaspievala hymnu ako pani:

A samozrejme – nechýbalo ani kopec trailerov a reklám. V prestávkach sme mali možnosť vidieť trailery na nového Kapitána Ameriku, Ninja Korytnačky, Jasona Bourna, Independence Day, ale aj na nových X-Menov. V reklamách sme zase mali možnosť vidieť Drakea s jeho Hotline Bling, Helen Mirren, ktorá povedala všetkým, ktorí šoférujú opití, že sú idioti, a objavili sa tam aj Ryan Reynolds, Kevin Hart, Steven Tyler, Serena Williams a nechýbali ani modelky z Victoria´s Secret, ktoré si zahrali americký futbal.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk