Magazín Vogue oslavuje

pridal kara 10.2.2016 o 22:40


Sté výročie.

Už sto rokov existuje britská verzia módnej biblie – magazínu Vogue. A tak to bolo treba patrične osláviť. Udalosť s názvom Vogue 100: A Century of Style sa konala včera večer v Londýne. Keďže boli v National Portrait Gallery, rozhodli sa to aj využiť, a tak boli v galérii vystavené najlepšie zábery, ktoré povyberali z vydaní od roku 1916.

Zaplesať si a osláviť sté výročie tohto slávneho módneho magazínu prišli hlavne modelky – Karlie Kloss, Suki Waterhouse, Lily Donaldson, Jourdan Dunn a Lara Stone. Nechýbala ani Jerry Hall, ktorá už je síce na modelkovskom dôchodku, no na takúto akciu rozhodne patrí. Prišla aj jedna modelka od našich českých susedov – Eva Herzigová. Kate Moss sa síce nezúčastnila, ale vyslala svoju mladšiu sestru – Lottie Moss. A aj keď išlo o udalosť, na ktorej by človek očakával asi najmä modelky, prišli aj dve herečky – Dakota Johnson a Elizabeth Hurley, ktorá tuším vôbec nestarne.

Dakota Johnson

Elizabeth Hurley

Jerry Hall

Jourdan Dunn

Karlie Kloss

Lily Donaldson

Suki Waterhouse

Lara Stone

Lottie Moss

Dakota a Karlie

Eva Herzigová a Elizabeth Hurley

Jerry Hall a Suki

Lily a Karlie

Suki a Lily







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk