Záškoláčka Kendall Jenner

pridal WonderWoman 11.2.2016 o 22:50


Kendall o tom, ako blicovala.

A samozrejme aj o iných pikoškách porozprávala pre magazín Love. V porovnaní so svojou mladšou sestrou Kylie, ktorá má za sebou niekoľko menších či väčších škandálikov, bola vždy Kendall tá lepšia. Skoro vzorové dieťa, keď sa to tak vezme. Zdanie však niekedy klame a Kendall má tiež čo – to na rováši. Porozprávala o tom magazínu Love, pre ktorý zapózovala aj v modrej a ružovej parochni a vo svojich Calvin Klein nohavičkách.

Spolu s Kylie navštevovali Sierra Canyon školu v Los Angeles až do roku 2012, kedy prešli na domáci systém výučby. Dovtedy však Kendall vymýšľala rôzne spôsoby, ako sa vyhnúť škole. Predstierala napríklad, že má prácu a dokonca sa jedného dňa vybrala za riaditeľom, ktorému povedala, že fakt potrebuje odísť, lebo je vystresovaná z práce. Riaditeľ jej to síce nezožral a domov ju nepustil, no Kendall aj tak odišla a vzala so sebou aj Kylie. „Zvykla som blicovať a tráviť čas so svojim frajerom, ísť sa najesť a vôbec nič nerobiť. “ Okrem záškoláctva ale nemala žiadne zlé návyky a so smiechom povedala, že platí, že je dokonalá. Na otázku čo je najhoršie na tom byť Kendall Jenner odpovedala, že absolútne nič. „Srandujem. Je na mne veľa rozčuľujúcich vecí. Som veľmi hanblivá a chcela by som byť viac spoločenská.“ Ďalej prezradila, že s kamoškou Carou Delevingne majú obe jedna druhú na pozadí telefónu a že jej obľúbený hudobný umelec je jej švagor Karol. „Yeezy, Yeezy, Yeezy. Nemôžem sa dočkať albumu Waves.“

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk