Ciara žaluje bývalého

pridal kara 11.2.2016 o 22:00


A pýta 15 miliónov.

Future si ale za to môže tak trocha sám. Jadrom problému je totiž jeho januárový výbuch na twitteri. Vtedy troška nakydal na Ciaru, no tá sa rozhodla, že si na hlavu srať nenechá, a tak na neho podala žalobu za ohováranie a urážky na cti. Prosí si od neho ako odškodné 15 miliónov, pretože si myslí, že jeho blbé reči ovplyvnili názor verejnosti na ňu a preto sa jej hudba nepredáva tak, ako by sa predávala, keby držal jazyk za zubami. Taktiež žiada, aby vymazal všetky svoje tweety a aby mu bol udelený zákaz rozprávať o rodinných záležitostiach a ich synovi.

Ciara v žalobe tvrdí, že robí maximum preto, aby sa Future junior a senior pravidelne stretávali a že od decembra 2014 prebehlo minimálne 19 takýchto stretnutí, z toho niektoré trvali niekoľko dní.

Future sa ale nasral tiež a podľa informácií TMZ zvažuje, že podá žalobu na Ciaru. Myslí si totiž, že ona je rovnako vinná z ohovárania a urážok na cti ako on. V pesničke „I Bet“ totiž spieva slová, ktoré jasne narážajú na jeho údajné nevery: „So I’m supposed to believe that it’s Fellini’s calling‘ your phone? / I’m supposed to believe that they’re asking‘ you if you’re home” and “Is that your bitch over there giving me the ugly stare / The one with the silicone ass, and the Brazilian hair“. A ak sa mu nejakým záhadným spôsobom podarí dokázať to, že pesnička je o ňom, jej žaloba asi neskončí vyplatením 15 miliónov.

Ciara a Future kedysi







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk