Tajomný bozk

pridal WonderWoman 12.2.2016 o 22:11


Koho najnovšie bozkáva Kristen Stewart?

Už je neskorý večer, tak prečo ho nezahaliť rúškom tajomstva, no nie? O Kristen a jej frajerke Alicii nebolo už dosť dlho nič počuť a je veľmi pravdepodobné, že si dali zbohom. Možno Alicii vadilo, že sa Kristen na pľaci bozkáva s opačným pohlavím. A inak tomu nie je ani teraz, takže Alicia doma buď zúrivo zatína päste, alebo jej je to už šuma fuk a na Kristen jej zostali akurát tak nudné pekné spomienky.

Najnovšie sa Kristen vykusuje so svojim hereckým kolegom Nicholasom Houltom vo filme Equals. Toto si-fi sa odohráva v budúcnosti, kde žije nový druh ľudí, ktorí sa nazývaju Vyrovnaní. Ich svet je dokonalý, lebo nepociťujú žiadne emócie. To znamená žiadnu chamtivosť, nenávisť, ale ani radosť a lásku. Problém však nastane, keď sa objaví nová choroba, ktorá spôsobí, že nakazení začnú všetky emócie pociťovať. Týchto ľudí sa spoločenstvo zbavuje a samozrejme, že hlavný hrdina – Nicholas túto chorobu dostane. Vzápätí spoznáva Kristen, ktorá zdá sa trpí touto chorobou tiež a ako inak – bezhlavo sa do seba zamilujú. Napriek prvoplánovému scenáru a môjmu odporu k sci-fi žánru vyzerá trailer dosť dobre a čo je zaujímavé, sexuálne iskrenie medzi Kristen a Nicholasom vraj nebolo len hrané. Koniec koncov, Kristen už v minulosti jeden filmový vzťah preniesla aj do reálu, takže by nikoho neprekvapilo, keby sa tak stalo aj s Nicholasom. Uvidíme, či ho priťahujú chladné lesbičky, alebo je len fest dobrý herec.

 

Zábery z filmu

 A trailer







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk