Modelky ako superhrdinky

pridal WonderWoman 12.2.2016 o 13:22


Trojica modeliek sa premenila na známe superhrdinky.

Magazín Garage v spolupráci so svetoznámou komiksovou spoločnosťou Marvel sa rozhodli spojiť svoje sily a vdýchnuť život niektorým komiksovým postavám. Vybrali si aj trojicu krások Candice Swanepoel, Adrianu Limu a Karlie Kloss (ok, ona až taká kráska nie je) a spravili z nich superhrdinky. Myšlienkou tohto projektu je dosadenie superhrdieniek do reálneho spoločenského života, v ktorom bojujú s reálnymi problémami modernej ženy. Každej vytvorili vlastnú titulku a musím smutne konštatovať, že dokonale zničili skvelý nápad. Ani jedna z nich totiž nevyzerá ako postava, ktorú stvárňujú.

Candice má byť Spider-Gwen, nováčik v Marvel svete, ktorú rovnako ako Petra Parkera pohrýzol rádioaktívny pavúk. Poďme ďalej. Adriana stvárňuje ženskú verziu Hulka. Nerozumiem, nevadí. Ak ste v Karlie nespoznali Čiernu vdovu, nič to, ani ja tam nevidím žiadnu podobnosť. Dievčatá sú ale s výsledkom spokojné a včera sa prišli zabaviť na Marvel and Garage Magazine párty. Adriana síce túto párty vynechala, ale Candice s Karlie sa zabavili aj bez nej. Vysmiate si zapózovali pre Ignáca, poklábosili, popili zopár drinkov a hotovo. Náročný život modeliek (superhrdiniek).

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk