Štedrá Jennifer Lawrence

pridal kara 13.2.2016 o 21:55


Jennifer rozdáva peniaze.

Ale nie len tak okoloidúcim, peniaze sa rozhodla darovať na dobrú vec. Dva milióny dolárov venovala detskej nemocnici Kosair, ktorá sa nachádza v meste, z ktorého pochádza – Louisville v Kentucky. Včera to oznámila vo videu na youtube, ktoré zverejnila nemocnica.

„S veľkou radosťou vám oznamujem, že budeme zakladať jednotku intenzívnej starostlivosti nadácie Jennifer Lawrence pre srdcové ochorenia v detskej nemocnici Kosair. Vrámci snahy pomôcť týmto deťom a ľuďom, ktorí sa o ne starajú, vyzývam celú komunitu, aby podporili túto myšlienku a pomohli vyzbierať ďalšie dva milióny na podporu týchto statočných a inšpiratívnych detí.“

Táto špecializovaná jednotka intenzívnej starostlivosti bude mať jednoposteľové izby pre deti zotavujúce sa z operácií srdca, otvorených operácií srdca vrátane transplantácie srdca, deti zotavujúce sa zo srdcového zlyhania a rôznych iných problémov, ktoré si vyžadujú intenzívnu starostlivosť. Nebudú, samozrejme, chýbať ani postele pre rodinných príslušníkov detí.

A takto nejako to tam bude vyzerať:

Jennifer túto detskú nemocnicu pravidelne navštevuje:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk