Hrdličky Gwen a Blake

pridal WonderWoman 15.2.2016 o 22:43


Takto krásne si spolu hrkútajú.

Včerajší Valentín strávili Gwen so svojim country spevákom na pre-Grammy gala večierku a hoci tam bolo plno ľudí, zaľúbenci mali oči len jeden pre druhého. Na to si u nich už pomaly začíname zvykať, keďže sa veľmi radi mojkajú na verejnosti. Ale to po troch mesiacoch oficiálneho randenia vôbec nie je neobvyklé. Asi nepoznám pár, ktorý by sa na seba prvé mesiace, v tom lepšom prípade roky nelepil kde sa len dá. Všetko je to spôsobené chemickými procesmi v tele, ktoré laici nazývajú fáza zaľúbenia. Ale nebudeme si kaziť romantickú chvíľku vedeckými faktami.

Gwen je rozhodne v pokročilej fáze zamilovanosti, keď jej vôbec nevadí, že si Blake vzal do spoločnosti modré jeany, zatiaľ čo ona sa nahodila na dámu v červených šatách. Ale tak vedela, do čoho ide, keď si začala s country týpkom. Tí sa s jeansovinou narodili. Od jeansovej zavinovačky cez jeansové plienky, až po jeansové bodyčko. Blake určite nosí aj slipy z jeansoviny. Ale ako hovorí staré dobré príslovie – nie je dôležité, z čoho sú vyrobené slipy, ale čo je pod nimi. A Gwen vyzerá, že je s obsahom viac ako spokojná.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk