Nina Dobrev a Austin Stowell dorandili

pridal WonderWoman 17.2.2016 o 22:58


Koniec ďalšej lásky.

Tak a je to tu. Ďalšia svieca dohorela. Plameň lásky zhasol, koleso vášne sa dokrútilo. Po necelom ročnom vzťahu si povedal zbohom ďalší hollywoodsky párik a to Nina Dobrev a Austin Stowell. Takí boli spolu zlatí, tak radi sa vykusovali na ulici, či prechádzali ruka v ruke po červenom koberci. Ale nie každému je súdené spolu zostarnúť, alebo aspoň osláviť dvojo narodenín. Nikdy však neuhádnete, čo bolo dôvodom ich rozchodu. Aká neuveriteľná prekážka sa postavila medzi dvoch zaľúbencov a navždy ich rozdelila.

Bol to problém s časovým harmonogramom. Toto sme tu ešte nikdy nemali. Fakt nikdy. Samozrejme, tak ako ešte nikdy doteraz, zostali Nina s Austinom priateľmi a podľa E!News, ktoré potvrdilo ich rozchod, sa rozišli niekedy v januári, alebo začiatkom februára. Takže Valentín už spoločne neoslavovali. Nina ho strávila v spoločnosti svojich kamošiek, takže chudákovi Austinovi sa muselo celý večer riadne štikútať. Škoda ich, vyzerali spolu tak šťastne…

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk