Úbohý malý psík

pridal WonderWoman 18.2.2016 o 22:27


Komu patrí to nešťastné malé stvorenie?

Tipujete ostrihanú Khloé Kardashian? Alebo Kim s krátkou blond parochňou? Nie nie, oni nemusia, Kim má na týranie dieťa a Khloé nás, ktorí sa musíme dívať na jej napichanú riť. Ale asi aj to psíča ju práve zbadalo, súdiac podľa jeho nešťastného výrazu tváre. Ešte niekto má potrebu prísť k nemu, pohladkať ho a dať mu piškótku?

Táto malá chlpatá kôpka nešťastia patrí Jennifer Lawrence. Ja ju mám vo všeobecnosti dosť rada, ale týmto ma veru nepotešila. Zrejme si totiž omylom miesto kabelky vzala do mesta svoju malú Pippi a po celý čas ju nepustila z rúk. Psíča sa tešilo na venčenie a ako dopadlo? Nosí sa na rukách akoby nemalo labky na behanie po tráve. Ja viem, že v uliciach New Yorku veľa možností na výbeh nie je, ale Pippa by kľudne mohla pripnutá o vodítko cupkať vedľa Jennifer. Alebo radšej zostať doma v telom peliešku. Lebo túto vychádzku si zjavne vôbec neužila. Našťastie neskôr večer sa už vybrala Jennifer na prechádzku bez nej a musím povedať, že jej tá malá psica pridávala na kráse, lebo bez nej vyzerala celkom dosť zle.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk