Cecky na sobotu

pridal locco 18.2.2016 o 12:53


A ja som taký zmätený, že ani neviem, aký je deň.

Ale však keby niečo nesedelo, tak sem kliknite o dva dni neskôr, hneď bude všetko v poriadku. Tak, spomenul som si na parádny vtip o Kim Kardashian, prirodzenej kráse a inteligencii, lenže sa s vami o neho nepodelím, lebo obsahuje veľa priamej reči, a mne sa nechce hľadať na klávesnici úvodzovky.

Týmto všetkým som chcel vlastne povedať niečo úplne iné. Určite ste sa u nás dočítali, že do redakcie zháňame novú posilu. A možno ešte váhate, hanbíte sa, alebo sa vo vás odohráva niečo podobné. Preto vám chcem poskytnúť dodatočný stimul, aby ste prekonali všetky vnútorné bariéry, lebo keď na Pikošky píše taký magor ako ja, tak to dokáže každý. Fakt. Pre ženské uchádzačky máme v redakcii dokonca motiváciu naviac. Vlastníme super tajnú kolekciu fotiek stoporeného prútu Toma Hardyho, ktorú nikde inde nenájdete. Seriózne vážne. Dole nájdete malú ukážku. Lenže s cenzúrou, tá bola nevyhnutná, keďže ani Tom nechce ísť len tak s predkožkou na trh. Takže neváhajte a posielajte nám vaše výtvory, lebo inak ma nahneváte, pokradnem vám pinzety a najbližší mesiac si budete obočie trhať kombinačkami. Aha, na niečo som zabudol, tu sú ( . Y . )

Rosie Huntington-Whiteley na nákupoch v Los Angeles

Keby ste mi neverili







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk