Padlý anjel

pridal kara 19.2.2016 o 22:57


Victoria´s Secret má novú anjelicu.

„Josephine Skriver je nádherná mladá žena a úžasný človek. Je veľmi jedinečná a sme veľmi radi, že ju môžeme privítať do najexkluzívnejšieho klubu v histórii modelingu – medzi anjelmi Victoria´s Secret.“ Takýmito sladkými slovami oznámil novú anjelicu šéf VS Ed Razek. Josephine, s ktorou značka už nejaký ten piatok spolupracuje, mu evidentne učarovala. Tak si ju trocha predstavme aj na pikoškách.

Josephine je dánska modelka a má 22 rokov. V roku 2011 mala svoj modelingový debut na newyorskom Fashion Weeku, kde predvádzala pre značku Calvin Klein. Neskôr na parížskych a milánskych týždňoch módy predvádzala pre značky Gucci, Dolce & Gabanna, Chanel, Valentino, a mnohé ďalšie. Skrátka sa jej celkom dobre darilo už od začiatku. V roku 2013 sa jej podarilo dostať sa aj na VS Fashion Show, v ktorej nechýbala ani v rokoch 2014 a 2015.

Josephine je výsledkom šikovných laborantov a nie lásky jej rodičov. Jej mama a otec sú homosexálne orientovaní a keďže by iným spôsobom bábätko splodiť nemohli, rozhodli sa, že si pomocou umelého oplodnenia urobia jedno spolu. Celá jej rodina teda bojuje za LGBT práva a Josephine chce, aby takéto rodiny ľudia akceptovali a brali ako úplne normálne.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk