Jessica Alba má problém

pridal kara 19.2.2016 o 22:25


Jej Honest Company asi nie je až taká „honest“.

Aj keď bola jej spoločnosť len nedávno ocenená na 1, 7 miliardy dolárov, nie je všetko zlato, čo sa blyští. Jej firma má na krku žalobu. Istí Brad and Manon Buonasera žalujú jej spoločnosť kvôli klamlivej reklame pri 41 produktoch, ktoré by údajne mali byť prírodné, rastlinné a bez chemikálií. Táto dvojka si ale na tieto tvrdenia posvietila a prišli na to, že čističe, zubné pasty a mydlá sú plné syntetických a toxických zložiek. V septembri minulého roka teda tieto svoje zistenia doručili šéfom Albinej Honest Company, no žiadna náprava sa nekonala. A tak firmu zažalovali.

A nie sú prví a zrejme nebudú ani poslední. Firma sa potýka s podobnými žalobami pri ďalších piatich produktoch. Minulý rok upútala médiá hlavne veľká kauza okolo prírodného a ekologického opaľovacieho krému, kvôli ktorému sa spálili stovky ľudí. Na firmu boli podané rovno až dve 5 miliónové žaloby. Jessica si ale za svojou firmou stojí a podľa nej za to nemohol produkt, ale jeho nesprávne používanie. Tento rok sa má v pláne spustiť projekt, v ktorom chce ľudí naučiť, ako sa správne používa prírodný minerálny opaľovací krém a aké je dôležité jeho opakované nanášanie.

Kauza opaľovacieho krému by teda mala byť zažehnaná a ja som už teraz zvedavá, ako si Jessica poradí pri obhajovaní 41 produktov, ktoré sú predmetom najnovšej žaloby.

 



Zaradené pod: Celebrity, Jessica Alba, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk