Zásnuby sú potvrdené

pridal kara 20.2.2016 o 21:35


Kylie Minogue sa zasnúbila so svojím o 20 rokov mladším frajerom.

Špekulovalo sa o tom už v januári, no až teraz sa to rozhodli oficiálne potvrdiť. V stredu si totiž Kylie vyrazila na NME Awards, kde svoj snubný prsteň vôbec neskrývala, a Joshua o nej v zákulisí otvorene hovoril ako o svojej snúbenici. Správy sa, samozrejme, dostali do médií, a tak sa zaľúbenci rozhodli, že to konečne potvrdia. A aj tak urobili, a to v dnešnom vydaní denníku Daily Telegraph. Pre tieto noviny sa vraj rozhodli preto, že Joshov dedko ich kedysi vlastnil. Oznámenie bolo celkom vecné: „Oznamujeme zásnuby medzi Joshuom, synom zosnulého Dominica Sassea a Mary Heale z Herefordshiru, a Kylie, najstaršou dcérou Ronalda a Carol Minogie z Melbourne.“

Keďže sa Kylie prechádza po svete so snubákom na prste už od začiatku tohto roka, médiá pátrali po tom, kedy zásnuby prebehli. Podľa blízkych zdrojov sa tak malo stať cez sviatky vo Švajčiarsku, kde boli dovolenkovať a lyžovať.

Kylie a Joshua spolu randia od septembra, aj keď to oficiálne potvrdili až v novembri. A vzhľadom na ich vekový rozdiel a dĺžku vzťahu pred zásnubami si dovolím troška zapochybovať o tom, že sa dostanú aj pred oltár. A ak áno, mám obavy, že im to nevydrží. Takéto rýchlokvasné vzťahy totiž väčšinou nedopadnú dobre. Keďže má Joshua len 28 rokov, na deti ešte asi nemyslí, no obávam sa, že časom aj toto môže byť problém. Snáď sa ale mýlim a vydrží im to.

Kylie a jej snubák v stredu na NME Awards

Joshua a Kylie







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk